Üdvözlünk a B-relax Szoláriumnál!

Szuper, hogy itt vagy! Mi itt vagyunk azért, hogy segítsünk neked, hogy a bőröd ragyogóan napozott és egészséges legyen. A B-relax Szolárium egy olyan hely, ahol a napfényt az életedbe hozzuk, és garantáltan kellemes élményekkel távozol.

Miért válaszd a B-relax Szoláriumot? Nos, mert mi tényleg törődünk veled. Itt megtalálod a legmodernebb szoláriumtechnológiát, ami maximális biztonságot és kényelmet nyújt. A csúcsminőségű UV-lámpák és a precíz vezérlés lehetővé teszik, hogy pontosan beállítsd a személyes barnulási igényeidet.

Tudjuk, hogy a bőrtípusod egyedi, és ezért személyre szabott tanácsot adunk. Barátságos és szakértő kollégáink mindig itt vannak, hogy válaszoljanak a kérdéseidre, és segítsenek a tökéletes szoláriumprogram kiválasztásában.

Ne habozz tovább! Látogass el hozzánk, és élvezd a B-relax Szolárium kellemes és barátságos hangulatát. Nálunk megtalálod a tökéletes barnulási élményt. Hozd ki a legtöbbet a napból velünk!

A B-relax Szolárium csapata izgatottan várja, hogy a legjobbat nyújthassa a bőrödnek. Gyere, és próbáld ki a B-relax élményt még ma!

A szalonban fekvő szolárium található. Coffee Love Wild Rs és Coffee Love CollaTan csövek találhatóak vegyesen a gépben.

Coffee Love Wild RS

Azoknak, akik szeretik a határokat feszegetni! A Coffee Love család legvadabb képviselője! Magas UVB értékkel az azonnali látványos barnulási eredményért!

4-es bőrtipusnak ajánlott

Coffee love CollaTan

A kibocsátott piros fény elősegíti a kollagén termelést a bőrben. Biopozitív hatásának köszönhetően a bőr feltöltődik, hidratáltsága érezhető.
A fent felsoroltak mellett barnító hatása is van a Coffee Love CollaTan lámpának, de ez kisebb fokú, mint egy csak barnító szolárium csőnek, ezért vegyítve ajánljuk barnító lámpákkal.

2-4-es bőrtípusúaknak ajánlott

A Szolárium nyitvatartási időben előzetes bejelentkezés nélkül használható.

Érmés automata vezérli a gépet, mely 20-50-100-200-as érmékkel működik amelyek bedobása után automatikusan számítja a szoláriumozás perceit.

1 perc szolárium használat: 120 ft

A szoláriumot mindenki saját felelősségre, saját bőrtípusának megfelelően használhatja.

Pénz bedobást követően másfél perccel a szolárium automatikusan elindul majd a bedobott összegnek megfelelő percek után magától leáll a gép.

A szoláriumot mindenki saját magának tisztítja a kihelyezett tisztítószerekkel.

Bőrtípusok:

 1. Nagyon érzékeny
 2. Érzékeny bőr
 3. Normál bőr
 4. Napnak nagyon jól ellenálló bőr
 5. Természetes barna bőr

Max barnulási idő különféle bőrtípusokra:

Ellenjavallatok a szolárium látogatásához

Nem ajánlott a szolárium használata, annak aki:

 • 18 év alatti gyermek;
 • várandós kismama;
 • szoptató anyuka;
 • hipertóniás beteg;
 • túlzott pigmentációjú ember , valamint rengeteg anyajegy és papillóma a bőrön;
 • tuberkulózisban szenvedő beteg;
 • Kezeletlen szív- és érrendszeri megbetegedésekben szenved;
 • Kezeletlen máj- és vesebetegségben szenved;
 • miközben erős gyógyszereket és antibiotikumokat szed melyek fényérzékenységet okozhatnak.
 • Gyantázás előtti napon már ne menj napra/szoláriumba. Utána pedig ne menj azonnal se napra se szoláriumba. Sőt legalább 24 óra teljen el mielőtt barnulni indulsz

A bőrön keletkezhetnek hámsérülések a szőrtelenítés közben, a gyanta például a felső hámréteget is leszedi, így a bőr könnyen foltosodhat pigmentálódhat.

Megéghetek-e szolizáskor?

Nagyon fontos a mértékletesség és a bőröd regenerálása. Két szolizás között várj legalább 48 órát

Ha néha mégis megesik hogy egymás utáni napon jössz abból baj nem lesz de hosszútávon nem ajanlott.

Sok a tetoválásom nem árt ilyenkor a szolárium?

A tetoválást is lehet védeni szolizas közben. A szolikrémek fényvédőt nem tartalmaznak de megvásárolható olyan krém amiben tetoválás védő van, amitől nem fog kifakulni, de mégis jó szint ad a bőrnek.