A vállalkozás neve részben a vezetéknevünkre utal ami B mint Bekes a másik fele pedig a Relax, aminek a jelentése: ellazulni, kipihenni magad. Ha pedig angolosan kiejted Be Relax ami nem mást jelent, mint hogy Lazíts!

BEMUTATKOZÁS
Üdvözöllek!
Bardóczi-Bekes Kitti vagyok  Gyógy és Sportmasszőr
A B.relax Masszázs Szalon vezetője. 
8 éve dolgozok Masszőrként s azóta újabb és újabb tanfolyamokon vettem és veszek részt, hogy mindig fejlesszem a szakmai tudásom és a szolgáltatásaim minőségét. 
 
Ezért is gondoltam arra, hogy bevezetem a Szalonba a 100%-os elégedettségi garanciát. Hiszen nagyon fontos számomra, hogy a vendégeim jól érezzék magukat nálam. 
Ha nem vagy elégedett a választott szolgáltatás minőségével, akkor nem kell kifizetned a kezelést, csak jelezd ezt felém a kezelés végén. 
 
A B. Relax Masszázs, Kozmetika és Szolárium 2020 Januárjában nyitotta meg kapuit a vendégek számára Dunapatajon a Kisfaludy utca 7 szám alatt.
Egy kis családi vállalkozásnak indultunk ugyanis hárman a testvéreimmel álmodtuk meg a szalont.
Főbb profilunk a Masszázs (a Kozmetika ) és a Szolárium, de emellett megtalálható nálunk a Kinesio Tape ragasztás, a köpölyözés, komplex narancsbőr kezelés, ultrahang kezelés, talpreflexológia, facelifting arcmasszázs és Onkológiai masszázs. 

A három testvér közül ketten olyan szakmát/hivatást találtunk magunknak a Kozmetika és a Masszázs világában, ami arra sarkallt minket, hogy ezt másoknak is át akarjuk adni, másoknak is tudjunk segíteni. Ekkor fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy mi itt akarunk a kis falunkban létrehozni egy olyan hiánypótló szolgáltatást, egy szalont, ahova boldogan térhet be bárki egy fárasztó vagy stresszes nap után, ha feltöltődni és pihenni vágyik. Azt szerettük volna, hogy ne csak a nagyvárosok privilégiuma legyen egy komplex szalon, ahol egy helyen megtalál az ember mindent, hanem itt is.  Hosszabb távú terveink között szerepel még több szolgáltatás bevonása is, viszont a jelenlegi gazdasági helyzet arra kényszerítette Lillát hogy a Kozmetikáját be kell hogy zárja.
S csak bízni tudunk benne hogy egyszer folytatni tudja majd az álom munkáját.

Kellemes, nyugodt  családias közegben várom a pihenni, szépülni és feltöltődni vágyókat.

Fontos szempont volt maga az üzlet kialakítása is, hogy igényes, letisztult és nyugodt környezetben tudjuk fogadni vendégeinket.

Számomra elengedhetetlen, hogy valódi értéket képviseljek, melyet egyre nehezebben találunk meg a jelenlegi reklámzajban és ebben a rohanó életvitelben.  Nem kínálok olyat, amit én magamra nem tennék, legyen az akár az arcom vagy a testem, nem hirdetem magamat az internetről letöltött fotókkal, csak és kizárólag saját munkáimat töltöm fel a Social media oldalaimra.

Amit ajánlok vendégeimnek, azt mindig őszintén, szívből teszem, és mindig szem előtt tartom, hogy mi a legjobb a vendégeim bőrének és egészségének. Az egészség a szépség és az önbizalom megtalálásához azonban elengedhetetlen dolog, melyet próbáljunk meg mindig szem előtt tartani, amikor bármilyen kezelésre megyünk: a cél sosem az, hogy elrejtsük a hibáinkat, hanem az hogy kiemeljük a szépségünket.

Továbbá az is fontos volt számomra hogy természetes és Magyar alapanyagokkal dolgozzak.

Így esett a választás a masszázsok során a Yamuna bőrbarát termékekre a szoláriumban pedig a Dr. Kelen szolár krémekre. Fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés és az, hogy követni tudjam a legújabb szakmai újításokat, technikákat, trendeket.

Számos tanfolyamon vettem már részt mióta elvégeztem az alap szakmámat, hogy mindig biztosítani tudjam a vendégeim számára a professzionális szolgáltatást, de emellett a családias nyugodt környezetet is. 

Igyekszek a vendégeim lelkével is törődni nem csak a testükkel, hiszen a szakmámban a bizalom nagyon fontos, ha nem a legfontosabb. 

Célom, hogy vendégeim megtalálják testi-lelki jólétüket és ez alatt még szebbé-boldogabbá varázsoljam őket. 

Most már több éves szakmai tapasztalattal és sok száz vendéggel a hátam mögött tudom, mikor mire van szüksége a vendégeimnek és ez által tudom a tőlem telhető legmagasabb színvonalat nyújtani nekik. A családias hangulat pedig azért is fontos számomra, hogy a vendégeim minél nagyobb bizalommal fordulhassanak felém a kéréseikkel, kívánságaikkal. Sok esetben a vendégeim visszajelzéseiből merítek ihletet a fejlődéshez, hiszen fontos számomra, hogy amit csinálok, az a leginkább a vendégeim kedvére váljon.

Fix nyitvatartási időm van, de előzetes telefonos vagy online bejelentkezés szükséges, kivéve szoláriumozáshoz, az nyitvatartási időben bármikor igénybe vehető. 

Várok mindenkit szeretettel:
Kitti a Masszőröd! ♥️


MÁSOK MONDTÁK RÓLUNK

RÓLUNK MONDTÁK

 • Számolom vissza a napokat... Szeretem azt a kedvessèget és nyugalmat, amit Nálad tapasztaltam.
 • Hálás vagyok, hogy megismerhettelek … és az ügyes kis kezeidért szintèn.
 • Na… az idei évre “lestoppoltam” a "Brelaxálóidőimet" mondanám , hogy remélem, hogy jó sokáig járhatok hozzád, de valahogy az jön most, hogy remélem nem sokáig, mert lesz “jobb” illetve más dolgod . Minden jót és boldogságot megérdemelsz, amire csak a szíved vágyik.
 • Szakács Anikó
  Garantált feltöltődést nyújtó egy órás masszázs. Izmokat kilazító, frissítő kikapcsolódás. Ha szeretnél a világ zajától elvonulva a belső harmónia útjára lépni Kitti segíteni fog egy alapos átgyúrással. Tégy te is az egészségedért.

  Szakács Anikó
 • 
Zys Jusztina
  Kitti második éve teszi „rendbe” az izmaimat, csontjaimat. Ha van valami kérés, azt maradéktalanul teljesíti. Kedves, türelmes és a kezei aranyat érnek. …kár, hogy a munkám miatt nem tudom őt sűrűbben igénybe venni, ajánlom őt mindenkinek, akik tényleg egy szuper masszírozásra vágynak.
  
Zys Jusztina
 • Ajtai Erika
  Szuper kedves, figyelmes és elsősorban kellő szaktudással rendelkezik Gyógy masszőrként! Ha az ideje engedi akár soron kívül is fogad sürgős esetben! Csak ajánlani tudom! Szaktudás, profizmus, empátia!

  Ajtai Erika
 • Kovács Dóra
  Decemberben nyertem egy 20 perces arcmasszázst, ami számomra jobban sikerült, mint azt én gondoltam.

  Kovács Dóra
 • Frei-Salamon Judit
  Kitti rugalmas, ügyfélközpontú.

  Frei-Salamon Judit
 • Nagyapáti Angéla
  Szaktudás, Tapasztalat, Munkamorál 100%

  Nagyapáti Angéla
 • Varajtiné Kriszta
  Kellemes Környezet, Profi munka.

  Varajtiné Kriszta
 • Sebestyén Katalin
  Nyugodt, kellemes, barátságos környezetben alapos, precíz arctisztítás és arcápolás Lilla kezei által! Köszönöm

  Sebestyén Katalin
 • Zsemlye Zsolt
  Profi munka, Gyönyörű környezet.

  Zsemlye Zsolt
 • Szabóné Kovács Edina
  Csak ajánlani tudom mindenkinek, masszázs után mindig feltöltődve érzem magam.

  Szabóné Kovács Edina
 • Andor Ádám
  Az ultrahangos kezelés iszonyat jó. Bárkinek ajánlom. 10-ből 10 pont.
  Andor Ádám
 • Zys Jusztina
  Akár relaxálni szeretnél, vagy fájdalmat enyhíteni, akkor jó helyen jársz. Szaktudás, tapasztalat. Engem két éve kezel Kitti, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

  Zys Jusztina


SZOLGÁLTATÁSAINK


A szolgáltatások árait megtalálhatod a szolgáltatások menüpontban.MASSZÁZS ÁRAINK


A részletes szolgáltatások árait megtalálhatod a szolgáltatások menüpontban.