A vállalkozásunk neve részben a vezetéknevünkre utal ami B mint Bekes a másik fele pedig a Relax, aminek a jelentése: ellazulni, kipihenni magad. Ha pedig angolosan kiejted Be Relax ami nem mást jelent, mint hogy Lazíts!

BEMUTATKOZÁS

A B. Relax Masszázs, Kozmetika és Szolárium 2020 Januárjában nyitotta meg kapuit a vendégek számára Dunapatajon a Kisfaludy utca 7 szám alatt.

Egy kis családi vállalkozásnak indultunk ugyanis hárman a testvéreimmel álmodtuk meg a szalont.


Főbb profilunk a Masszázs (a Kozmetika ) és a Szolárium, de emellett megtalálható nálunk a Kinesio Tape ragasztás, a köpölyözés, komplex narancsbőr kezelés és ultrahang kezelés.

A három testvér közül ketten olyan szakmát/hivatást találtunk magunknak a Kozmetika és a Masszázs világában, ami arra sarkallt minket, hogy ezt másoknak is át akarjuk adni, másoknak is tudjunk segíteni. Ekkor fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy mi itt akarunk a kis falunkban létrehozni egy olyan hiánypótló szolgáltatást, egy szalont, ahova boldogan térhet be bárki egy fárasztó vagy stresszes nap után, ha feltöltődni és pihenni vágyik.

 Azt szerettük volna, hogy ne csak a nagyvárosok privilégiuma legyen egy komplex szalon, ahol mindent egy helyen megtalálhat az ember. Hanem itt is. Hosszabb távú terveink között szerepel még több szolgáltatás bevonása is, viszont a jelenlegi gazdasági helyzet arra kényszerítette Lillát hogy a Kozmetikáját be kell hogy zárja, de bízunk benne hogy hamarosan találunk a helyére valakit aki pótolni tudja a munkáját, vagy olyan személyt aki egy másik szolgáltatást hoz a helyére. 

S csak bízni tudunk benne hogy egyszer folytatni tudja majd az álom munkáját.

Főbb profilunk a Masszázs (a Kozmetika ) és a Szolárium, de emellett megtalálható nálunk a Kinesio Tape ragasztás, a köpölyözés, komplex narancsbőr kezelés és ultrahang kezelés.

Kellemes, nyugodt  családias közegben várjuk a pihenni, szépülni és feltöltődni vágyókat. 

Fontos szempont volt maga az üzlet kialakítása is, hogy igényes, letisztult és nyugodt környezetben tudjuk fogadni vendégeinket.

Számunkra elengedhetetlen, hogy valódi értékeket képviseljünk, melyeket egyre nehezebben találunk meg a jelenlegi reklámzajban és ebben a rohanó életvitelben.  Nem kínálunk olyat, amit mi magunk ne tennénk az arcunkra vagy a testünkre, nem hirdetjük magunkat internetről letöltött fotókkal, csak és kizárólag saját munkáinkat töltjük fel a Social media oldalainkra. 

Amit ajánlunk vendégeinknek, azt mindig őszintén, szívből tesszük, és mindig szem előtt tartjuk, hogy mi a legjobb a vendégeink bőrének és egészségének. Az egészség a szépség és az önbizalom megtalálásához azonban elengedhetetlen dolog, melyet próbáljunk meg mindig szem előtt tartani, amikor bármilyen kezelésre megyünk: a cél sosem az, hogy elrejtsük a hibáinkat, hanem az hogy kiemeljük a szépségünket.

Továbbá az is fontos volt számunkra hogy természetes és Magyar alapanyagokkal dolgozzunk. 

Így esett a választásunk a masszázsok során a Yamuna bőrbarát termékekre a szoláriumban pedig a Dr. Kelen szolár krémekre. Fontos számunkra a folyamatos szakmai fejlődés és az, hogy követni tudjuk a legújabb szakmai újításokat, technikákat, trendeket.

Számos tanfolyamon vettünk már részt mióta elvégeztük az alap szakmáinkat, hogy mindig biztosítani tudjuk a vendégeink számára a professzionális szolgáltatást, de emellett a családias nyugodt környezetet is. 

Igyekszünk a vendégeink lelkével is törődni nem csak a testükkel, hiszen a mi szakmánkban a bizalom nagyon fontos, ha nem a legfontosabb. 

Célunk, hogy vendégeink megtalálják testi-lelki jólétüket és ez alatt még szebbé varázsoljuk őket. 

Most már több éves szakmai tapasztalattal és sok száz vendéggel a hátunk mögött tudjuk, mikor mire van szüksége a vendégeinknek és ez által tudjuk a tőlünk telhető legmagasabb színvonalat nyújtani nekik. A családias hangulat pedig azért is fontos számunkra, hogy a vendégeink minél nagyobb bizalommal fordulhassanak felénk a kéréseikkel, kívánságaikkal. Sok esetben a vendégeink visszajelzéseiből merítünk ihletet a fejlődéshez, hiszen fontos számunkra, hogy amit csinálunk, az a leginkább a vendégeink kedvére váljon.

Fix nyitvatartási időnk nincs! Ennek köszönhetően még rugalmasabban tudjuk fogadni a hozzánk érkezőket. Előzetes telefonos vagy online bejelentkezés szükséges, kivéve szoláriumozáshoz ugyanis annak a nyitva tartását minden nap kitesszük a Hivatalos Facebook oldalunkra.

Várunk mindenkit szeretettel:
B. relax csapat


MÁSOK MONDTÁK RÓLUNK

RÓLUNK MONDTÁK

 • Szakács Anikó
  Garantált feltöltődést nyújtó egy órás masszázs. Izmokat kilazító, frissítő kikapcsolódás. Ha szeretnél a világ zajától elvonulva a belső harmónia útjára lépni Kitti segíteni fog egy alapos átgyúrással. Tégy te is az egészségedért.

  Szakács Anikó
 • 
Zys Jusztina
  Kitti második éve teszi „rendbe” az izmaimat, csontjaimat. Ha van valami kérés, azt maradéktalanul teljesíti. Kedves, türelmes és a kezei aranyat érnek. …kár, hogy a munkám miatt nem tudom őt sűrűbben igénybe venni, ajánlom őt mindenkinek, akik tényleg egy szuper masszírozásra vágynak.
  
Zys Jusztina
 • Ajtai Erika
  Szuper kedves, figyelmes és elsősorban kellő szaktudással rendelkezik Gyógy masszőrként! Ha az ideje engedi akár soron kívül is fogad sürgős esetben! Csak ajánlani tudom! Szaktudás, profizmus, empátia!

  Ajtai Erika
 • Kovács Dóra
  Decemberben nyertem egy 20 perces arcmasszázst, ami számomra jobban sikerült, mint azt én gondoltam.

  Kovács Dóra
 • Frei-Salamon Judit
  Kitti rugalmas, ügyfélközpontú.

  Frei-Salamon Judit
 • Nagyapáti Angéla
  Szaktudás, Tapasztalat, Munkamorál 100%

  Nagyapáti Angéla
 • Varajtiné Kriszta
  Kellemes Környezet, Profi munka.

  Varajtiné Kriszta
 • Sebestyén Katalin
  Nyugodt, kellemes, barátságos környezetben alapos, precíz arctisztítás és arcápolás Lilla kezei által! Köszönöm

  Sebestyén Katalin
 • Zsemlye Zsolt
  Profi munka, Gyönyörű környezet.

  Zsemlye Zsolt
 • Szabóné Kovács Edina
  Csak ajánlani tudom mindenkinek, masszázs után mindig feltöltődve érzem magam.

  Szabóné Kovács Edina
 • Andor Ádám
  Az ultrahangos kezelés iszonyat jó. Bárkinek ajánlom. 10-ből 10 pont.
  Andor Ádám
 • Zys Jusztina
  Akár relaxálni szeretnél, vagy fájdalmat enyhíteni, akkor jó helyen jársz. Szaktudás, tapasztalat. Engem két éve kezel Kitti, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

  Zys Jusztina


SZOLGÁLTATÁSAINK


A szolgáltatások árait megtalálhatod a szolgáltatások menüpontban.MASSZÁZS ÁRAINK


A részletes szolgáltatások árait megtalálhatod a szolgáltatások menüpontban.