A Házirend célja, hogy meghatározza a B.relax Masszázs és Szolárium Szalon (továbbiakban Szalon, cím 6328 Dunapataj Kisfaludy utca 7 üzlet) tartózkodó és/vagy ott szolgáltatást igénybe vevő személyek egymás közti magatartását és azokat a szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez elengedhetetlenek.

 1. A hatályos magyar jogszabályok és jelen Házirend betartása kötelező minden, a Szalonban tartózkodó személyre nézve. A Házirend elolvasható az üzletünk várakozó helyiségében és az online foglalási felületünkön (https://brelax.hu) Foglalási szabályzat címszava alatt. Időpontfoglalással és/vagy szolgáltatás igénybevételével a Vendég – akinek a nevére időpontot foglalnak vagy/és aki a szolgáltatást igénybe veszi – automatikusan elfogadja a Házirend szabályzatát.
 2. Kérjük Vendégeinket, hogy segítsenek a Szalonban a csend és a nyugodt hangulat megőrzésében! Kérjük, tartózkodjanak a hangos beszédtől, a kiabálástól, a hangos vagy bármilyen más módon zavaró tevékenységtől, például a telefonról történő zenehallgatástól, az ajtók csapkodásától!
 3. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra! Cipővel az előtérben kihelyezett cipőtárolóig tartózkodhatnak. A Szalon belső részein, kérjük, használják a kihelyezett papucsokat. Amennyiben Vendégünk bárhol tisztasági problémát észlel, kérjük, jelezze munkatársainknak.
 4. Szalonunkban örömmel állunk a családok rendelkezésére is. Vagyis kiskorúnak is nyújthatunk szolgáltatást, amennyiben a Szülő/Nevelő ezt szükségesnek tartja, és a felügyelete alatt álló kiskorú ebbe beleegyezik. Minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz.

  Kérjük vendégünket, ügyeljen a saját- és amennyiben kiskorúval érkezik- gyermeke/felügyelete alatt álló kiskorú testi és lelki épségére is! Amennyiben szolgáltatásunk igénybevétele során gyermeke védelmét veszélyeztető hibát észlel, kérjük, jelezze munkatársainknak!
 5. Kérjük, a kezelésekre mindig a lefoglalt időpont előtt 5-10 perccel érkezzen! A korábbi érkezés lehetővé teszi, hogy pontosan tudjuk kezdeni a kezelést és Vendégünk arra megfelelően rá tudjon hangolódni. Késés esetén fennáll a veszélye annak, hogy a kezelést csak részben tudjuk teljesíteni. Az elmaradt rész későbbi „pótlására” nincs lehetőség.
 6. A lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:
  1. Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a kezelés előtti 24 órával történik.
  2. Ha a kezelés lemondása, áthelyezése a kezelés megkezdése előtti 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 50%-a a rendelkezésre állási díj. Ezt a díjat vendégünknek a következő látogatása során számlázzuk.
  3. amennyiben Vendégünk semmilyen módon nem jelzi a lemondást, a szolgáltatás árának 100%-a a rendelkezésre állási díj. Ezt a díjat Vendégünknek a Következő látogatása során számlázzuk. A rendelkezésre állási díj meg nem fizetése esetén Vendégünk a Szalon szolgáltatásait a díj kiegyenlítéséig nem veheti igénybe.
  4. A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése telefonon és sms-ben (+36308981052), emailben (kitti@brelax.hu) vagy az online foglalási felületünkön keresztül jelezve lehetséges.
 7. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy Szalonunkban minden itt vásárolt termék vagy / és igénybe vett szolgáltatás azonnal fizetendő, a hitelre vásárlást nem engedélyezzük. Áraink nem alkuképesek.
 8. Az egészség megőrzése számunkra kulcsfontosságú. A többi Vendég és a munkatársaink egészsége érdekében, kérjük, csak egészségesen vegyen részt kezeléseinken. Betegség miatt 24 órán belül lemondott vagy/és áthelyezett szolgáltatás esetén nem számítunk fel rendelkezésre állási díjat. Munkatársaink kötelessége, hogy fertőzésgyanú esetében a kezelést megtagadják, megszakítsák, a kezelést egy későbbi időpontra halasszák.
 9. Szakembereink előzetes engedélye nélkül Szalonunkban tilos bármilyen képi és hanganyagot rögzíteni.
 10. A Házirend bármely pontjának megszegése esetén munkatársaink kötelesek a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni. Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek azonnal el kell hagynia a Szalont, ami akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával is járhat.

A Házirend jelen verziója 2023.06.01 napjától lép életbe.

Köszönjük, hogy a Házirend betartásával Vendégeink is hozzájárulnak a zökkenőmentes és rendezett üzletmenetünkhöz, valamint a többi Vendég nyugalmához!

Szolgáltatásunk igénybevételéhez kellemes időtöltést és kikapcsolódást kívánunk!

Tisztelettel: B-relax csapata